Upvote Upvoted 245 Downvote Downvoted
1 ⋅⋅ 30 31 32 33 34 35 36 ⋅⋅ 58
mastercomfig - fps/customization config
posted in Customization
961
#961
0 Frags +
mastercomsFraps or MSI afterburner should work.

Thanks. I recommend you'll write that testing with those programs is recommended in the next version of mastercomfig.

[quote=mastercoms]
Fraps or MSI afterburner should work.[/quote]

Thanks. I recommend you'll write that testing with those programs is recommended in the next version of mastercomfig.
962
#962
0 Frags +

Benchmark

CPU: Intel Core i5-3210M @ 2.50GHz up to 3.1GHz
RAM: 8GB
GPU: GeForce GT 620M - 1GB
OS: Manjaro Linux
CFG: maxperformance vpk 6.2.1 with custom.cfg
Launch options: optiprime %command% -novid -nojoy -nosteamcontroller -noff -nohltv -softparticlesdefaultoff -reuse -swapcores

4812 frames 60.080 seconds 80.09 fps (12.49 ms/f) 14.454 fps variability

I tired this config long before tftv thread (reddit pm), also every other config on Windows/Linux and I have around the same FPS.
But, I recommend this one as this is the most documented comfig I found.

[b]Benchmark[/b]

CPU: Intel Core i5-3210M @ 2.50GHz up to 3.1GHz
RAM: 8GB
GPU: GeForce GT 620M - 1GB
OS: Manjaro Linux
CFG: maxperformance vpk 6.2.1 with [url=https://drive.google.com/open?id=0B5YMvedjv8SfRENld01YcWtsV2M]custom.cfg[/url]
Launch options: optiprime %command% -novid -nojoy -nosteamcontroller -noff -nohltv -softparticlesdefaultoff -reuse -swapcores

[code]4812 frames 60.080 seconds 80.09 fps (12.49 ms/f) 14.454 fps variability
[/code]

I tired this config long before tftv thread (reddit pm), also every other config on Windows/Linux and I have around the same FPS.
But, I recommend this one as this is the most documented comfig I found.
963
#963
0 Frags +

I just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty

I just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty
964
#964
0 Frags +

don't use the badcpu addon

don't use the badcpu addon
965
#965
0 Frags +
SinetiI just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty

What are your specs?

[quote=Sineti]I just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty[/quote]
What are your specs?
966
#966
0 Frags +
mastercomsSinetiI just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty
What are your specs?

core i3-3240
8gb ram
and some default intel graphics card

also i think it was the net settings. cos i changed some net settings and it seemed to fix it. But i has like a tiny bit of constan loss for some reason.

[quote=mastercoms][quote=Sineti]I just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty[/quote]
What are your specs?[/quote]

core i3-3240
8gb ram
and some default intel graphics card

also i think it was the net settings. cos i changed some net settings and it seemed to fix it. But i has like a tiny bit of constan loss for some reason.
967
#967
1 Frags +
SinetiI just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty

The bad GPU addon puts more work to the CPU, and the bad CPU addon is made for... bad CPUs.
I'm pretty sure it's more recommended to use only one of them.

[quote=Sineti]I just installed this cfg with the bad cpu and bad gpu addons, and it gives me so much input lag, and the sound is messed up when i shoot as well. The shooting sound (on any class/gun) seems to play twice, and the input lag is awful as well cos it takes ages to shoot.

I also cant find where the m_rawiput 0 command is, cos i want to change that as well.

Any solutions?
pls and ty[/quote]
The bad GPU addon puts more work to the CPU, and the bad CPU addon is made for... bad CPUs.
I'm pretty sure it's more recommended to use only one of them.
968
#968
1 Frags +
Sineticore i3-3240
8gb ram
and some default intel graphics card

also i think it was the net settings. cos i changed some net settings and it seemed to fix it. But i has like a tiny bit of constan loss for some reason.

You shouldn't be using the badcpu addon. And what did you change with the net settings?

alamo2914The bad GPU addon puts more work to the CPU, and the bad CPU addon is made for... bad CPUs.
I'm pretty sure it's more recommended to use only one of them.

You can use both. The badcpu addon just decreases CPU usage.

[quote=Sineti]core i3-3240
8gb ram
and some default intel graphics card

also i think it was the net settings. cos i changed some net settings and it seemed to fix it. But i has like a tiny bit of constan loss for some reason.[/quote]
You shouldn't be using the badcpu addon. And what did you change with the net settings?

[quote=alamo2914]The bad GPU addon puts more work to the CPU, and the bad CPU addon is made for... bad CPUs.
I'm pretty sure it's more recommended to use only one of them.[/quote]
You can use both. The badcpu addon just decreases CPU usage.
969
#969
0 Frags +
ZetosThere was a discussion a while back (amongst many) that drew the conclusion that it was best for projectile-oriented gameplay to use cl_interp 0.0152;cl_interp_ratio 1 and cl_interp 0.0333;cl_interp_ratio 2.2 for hitscan oriented. Since always, most cfg's as default set the cl_interp_ratio to 1, but yours now argues that 2 is the most optimal choice. Having that in mind, would you advise onto sticking with 2 for all scenarios and just changing the cl_interp?

Can someone follow up on this? I currently have my hitscan classes set to cl_interp 0.0333;cl_interp_ratio 2.2 and projectiles to cl_interp 0.0152;cl_interp_ratio 1.

Is it better to keep the cl_interp the way I have them and change the cl_interp_ratio to 1 for both hitscan and projectile?
What is general idea/conclusion on the ideal cl_interp and cl_interp_ratio settings for hitscan and projectile?

[quote=Zetos]There was a discussion a while back (amongst many) that drew the conclusion that it was best for projectile-oriented gameplay to use cl_interp 0.0152;cl_interp_ratio 1 and cl_interp 0.0333;cl_interp_ratio 2.2 for hitscan oriented. Since always, most cfg's as default set the cl_interp_ratio to 1, but yours now argues that 2 is the most optimal choice. Having that in mind, would you advise onto sticking with 2 for all scenarios and just changing the cl_interp?[/quote]

Can someone follow up on this? I currently have my hitscan classes set to cl_interp 0.0333;cl_interp_ratio 2.2 and projectiles to cl_interp 0.0152;cl_interp_ratio 1.

Is it better to keep the cl_interp the way I have them and change the cl_interp_ratio to 1 for both hitscan and projectile?
What is general idea/conclusion on the ideal cl_interp and cl_interp_ratio settings for hitscan and projectile?
970
#970
0 Frags +
evgleCan someone follow up on this? I currently have my hitscan classes set to cl_interp 0.0333;cl_interp_ratio 2.2 and projectiles to cl_interp 0.0152;cl_interp_ratio 1.

Is it better to keep the cl_interp the way I have them and change the cl_interp_ratio to 1 for both hitscan and projectile?
What is general idea/conclusion on the ideal cl_interp and cl_interp_ratio settings for hitscan and projectile?

solly6's reply was sufficient. I think I need to emphasize that cl_interp_ratio determines the value of cl_interp, so you shouldn't be setting cl_interp manually. Just set it to 0 and let cl_interp_ratio do its job. I would recommend using cl_interp_ratio 2 for everything.

[quote=evgle]Can someone follow up on this? I currently have my hitscan classes set to cl_interp 0.0333;cl_interp_ratio 2.2 and projectiles to cl_interp 0.0152;cl_interp_ratio 1.

Is it better to keep the cl_interp the way I have them and change the cl_interp_ratio to 1 for both hitscan and projectile?
What is general idea/conclusion on the ideal cl_interp and cl_interp_ratio settings for hitscan and projectile?[/quote]
[url=www.teamfortress.tv/42867/mastercomfig-fps-customization-config/?page=32#939]solly6's reply[/url] was sufficient. I think I need to emphasize that cl_interp_ratio determines the value of cl_interp, so you shouldn't be setting cl_interp manually. Just set it to 0 and let cl_interp_ratio do its job. I would recommend using cl_interp_ratio 2 for everything.
971
#971
-1 Frags +

2500k@4.85
maxperformance.cfg
benchmark1.dem 2639 frames 15.012 seconds 175.79 fps ( 5.69 ms/f) 10.729 fps variability (145fps minimum)
however 12v12 pub on large maps like upward sees fps as low as 90s during intense action
guess there's just no way to keep tf2 at stable 144fps, if mastercom maxperf can't do it, nothing can
maybe I shall cave in and try a binned 5.3ghz 8600k from siliconlottery.com. hehe... seems like a lot of money to spend on getting this rickety old game to run well, though...

2500k@4.85
maxperformance.cfg
benchmark1.dem 2639 frames 15.012 seconds 175.79 fps ( 5.69 ms/f) 10.729 fps variability (145fps minimum)
however 12v12 pub on large maps like upward sees fps as low as 90s during intense action
guess there's just no way to keep tf2 at stable 144fps, if mastercom maxperf can't do it, nothing can
maybe I shall cave in and try a binned 5.3ghz 8600k from siliconlottery.com. hehe... seems like a lot of money to spend on getting this rickety old game to run well, though...
972
#972
1 Frags +

I've been trying for weeks now to figure out why my FPS is garbage even with configs w/ a 1080 and 3770k @ 4.6ghz. For anyone who is out of ideas, try dxlevel 98. I tried it and my FPS practically doubled.

I've been trying for weeks now to figure out why my FPS is garbage even with configs w/ a 1080 and 3770k @ 4.6ghz. For anyone who is out of ideas, try dxlevel 98. I tried it and my FPS practically doubled.
973
#973
4 Frags +

6.3.0 beta1 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b1

6.3.0 beta1 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b1
974
#974
0 Frags +

after the tf2 update a couple of days ago setting mat_antialias via my custom.cfg is making me crash on launch. any idea whats causing this to happen?

currently using the latest maxperformance vpk.

after the tf2 update a couple of days ago setting mat_antialias via my custom.cfg is making me crash on launch. any idea whats causing this to happen?

currently using the latest maxperformance vpk.
975
#975
1 Frags +
snowiafter the tf2 update a couple of days ago setting mat_antialias via my custom.cfg is making me crash on launch. any idea whats causing this to happen?

currently using the latest maxperformance vpk.

By latest do you mean the 6.3.0 beta1 or 6.2.1?

[quote=snowi]after the tf2 update a couple of days ago setting mat_antialias via my custom.cfg is making me crash on launch. any idea whats causing this to happen?

currently using the latest maxperformance vpk.[/quote]
By latest do you mean the 6.3.0 beta1 or 6.2.1?
976
#976
0 Frags +
mastercomsBy latest do you mean the 6.3.0 beta1 or 6.2.1?

tried on both

[quote=mastercoms]
By latest do you mean the 6.3.0 beta1 or 6.2.1?[/quote]

tried on both
977
#977
0 Frags +
whitepuzzle2500k@4.85
maxperformance.cfg
benchmark1.dem 2639 frames 15.012 seconds 175.79 fps ( 5.69 ms/f) 10.729 fps variability (145fps minimum)
however 12v12 pub on large maps like upward sees fps as low as 90s during intense action
guess there's just no way to keep tf2 at stable 144fps, if mastercom maxperf can't do it, nothing can
maybe I shall cave in and try a binned 5.3ghz 8600k from siliconlottery.com. hehe... seems like a lot of money to spend on getting this rickety old game to run well, though...

What's your GPU? Also, what is your average fps in 6s during mid battles? I have the same CPU @ 4.4GHz and I pretty much never drop below 200fps.

[quote=whitepuzzle]2500k@4.85
maxperformance.cfg
benchmark1.dem 2639 frames 15.012 seconds 175.79 fps ( 5.69 ms/f) 10.729 fps variability (145fps minimum)
however 12v12 pub on large maps like upward sees fps as low as 90s during intense action
guess there's just no way to keep tf2 at stable 144fps, if mastercom maxperf can't do it, nothing can
maybe I shall cave in and try a binned 5.3ghz 8600k from siliconlottery.com. hehe... seems like a lot of money to spend on getting this rickety old game to run well, though...[/quote]

What's your GPU? Also, what is your average fps in 6s during mid battles? I have the same CPU @ 4.4GHz and I pretty much never drop below 200fps.
978
#978
0 Frags +

I have an i7-4558U CPU @ 2.80 GHZ and an AMD Radeon R5 M230 graphics card and an integrated Intel Iris graphics 5100. Which config/addons should I use? Help appreciated.

I have an i7-4558U CPU @ 2.80 GHZ and an AMD Radeon R5 M230 graphics card and an integrated Intel Iris graphics 5100. Which config/addons should I use? Help appreciated.
979
#979
2 Frags +

6.3.0 beta2 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b2

ZeRo5I have an i7-4558U CPU @ 2.80 GHZ and an AMD Radeon R5 M230 graphics card and an integrated Intel Iris graphics 5100. Which config/addons should I use? Help appreciated.

I think you should be able to use default or comp. If you have an SSD, you can use the SSD addon added in the beta.

6.3.0 beta2 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b2

[quote=ZeRo5]I have an i7-4558U CPU @ 2.80 GHZ and an AMD Radeon R5 M230 graphics card and an integrated Intel Iris graphics 5100. Which config/addons should I use? Help appreciated.[/quote]
I think you should be able to use default or comp. If you have an SSD, you can use the SSD addon added in the beta.
980
#980
0 Frags +
mastercoms6.3.0 beta2 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b2
ZeRo5I have an i7-4558U CPU @ 2.80 GHZ and an AMD Radeon R5 M230 graphics card and an integrated Intel Iris graphics 5100. Which config/addons should I use? Help appreciated.I think you should be able to use default or comp. If you have an SSD, you can use the SSD addon added in the beta.

Thanks for the info

[quote=mastercoms]6.3.0 beta2 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b2

[quote=ZeRo5]I have an i7-4558U CPU @ 2.80 GHZ and an AMD Radeon R5 M230 graphics card and an integrated Intel Iris graphics 5100. Which config/addons should I use? Help appreciated.[/quote]
I think you should be able to use default or comp. If you have an SSD, you can use the SSD addon added in the beta.[/quote]
Thanks for the info
981
#981
-1 Frags +
fagoatsewhitepuzzle2500k@4.85
maxperformance.cfg
benchmark1.dem 2639 frames 15.012 seconds 175.79 fps ( 5.69 ms/f) 10.729 fps variability (145fps minimum)
however 12v12 pub on large maps like upward sees fps as low as 90s during intense action
guess there's just no way to keep tf2 at stable 144fps, if mastercom maxperf can't do it, nothing can
maybe I shall cave in and try a binned 5.3ghz 8600k from siliconlottery.com. hehe... seems like a lot of money to spend on getting this rickety old game to run well, though...

What's your GPU? Also, what is your average fps in 6s during mid battles? I have the same CPU @ 4.4GHz and I pretty much never drop below 200fps.

It's the same for me. Getting a binned CPU won't help since you're already right next to 5ghz.

[quote=fagoatse][quote=whitepuzzle]2500k@4.85
maxperformance.cfg
benchmark1.dem 2639 frames 15.012 seconds 175.79 fps ( 5.69 ms/f) 10.729 fps variability (145fps minimum)
however 12v12 pub on large maps like upward sees fps as low as 90s during intense action
guess there's just no way to keep tf2 at stable 144fps, if mastercom maxperf can't do it, nothing can
maybe I shall cave in and try a binned 5.3ghz 8600k from siliconlottery.com. hehe... seems like a lot of money to spend on getting this rickety old game to run well, though...[/quote]

What's your GPU? Also, what is your average fps in 6s during mid battles? I have the same CPU @ 4.4GHz and I pretty much never drop below 200fps.[/quote]

It's the same for me. Getting a binned CPU won't help since you're already right next to 5ghz.
982
#982
0 Frags +
mastercomsI think you should be able to use default or comp. If you have an SSD, you can use the SSD addon added in the beta.

I use SSD but my TF2 game files in the HDD, do I need to use the addon too?

[quote=mastercoms]
I think you should be able to use default or comp. [b]If you have an SSD, you can use the SSD addon added in the beta[/b].[/quote]

I use SSD but my TF2 game files in the HDD, do I need to use the addon too?
983
#983
0 Frags +
AeI use SSD but my TF2 game files in the HDD, do I need to use the addon too?

No, you should only be using it if TF2 is on the SSD.

[quote=Ae]I use SSD but my TF2 game files in the HDD, do I need to use the addon too?[/quote]
No, you should only be using it if TF2 is on the SSD.
984
#984
0 Frags +
fagoatse
What's your GPU? Also, what is your average fps in 6s during mid battles? I have the same CPU @ 4.4GHz and I pretty much never drop below 200fps.

GPU: R7 260X
don't play competitive, but when playing a cp5 like sunshine with fewer people, framerate seems good (no drop below 144hz). 12v12 is hopeless though.

[quote=fagoatse]

What's your GPU? Also, what is your average fps in 6s during mid battles? I have the same CPU @ 4.4GHz and I pretty much never drop below 200fps.[/quote]

GPU: R7 260X
don't play competitive, but when playing a cp5 like sunshine with fewer people, framerate seems good (no drop below 144hz). 12v12 is hopeless though.
985
#985
0 Frags +

hey there.
i just tried 6.3.0 b2, my fps seemed to be less than usual, i checked it.

-dxlevel 98 -novid -nojoy -nosteamcontroller -noff -softparticlesdefaultoff -reuse
1024x768

6.3.0 b2 maxperformance

2639 frames 21.963 seconds 120.16 fps ( 8.32 ms/f) 9.607 fps variability
2639 frames 21.925 seconds 120.36 fps ( 8.31 ms/f) 9.644 fps variability
2639 frames 21.969 seconds 120.13 fps ( 8.32 ms/f) 9.226 fps variability

6.2.1 maxperformance

2639 frames 21.342 seconds 123.65 fps ( 8.09 ms/f) 9.039 fps variability
2639 frames 21.164 seconds 124.69 fps ( 8.02 ms/f) 8.989 fps variability

i know it's just 5 fps, but when i play some 12v12 match it drops hard.
i think it's because you enabled cl_new_impact_effects and didn't switch it off in maxperformance preset.
what is the reason of turning it on though? just curious.

hey there.
i just tried 6.3.0 b2, my fps seemed to be less than usual, i checked it.

-dxlevel 98 -novid -nojoy -nosteamcontroller -noff -softparticlesdefaultoff -reuse
1024x768

[quote]6.3.0 b2 maxperformance

2639 frames 21.963 seconds 120.16 fps ( 8.32 ms/f) 9.607 fps variability
2639 frames 21.925 seconds 120.36 fps ( 8.31 ms/f) 9.644 fps variability
2639 frames 21.969 seconds 120.13 fps ( 8.32 ms/f) 9.226 fps variability

6.2.1 maxperformance

2639 frames 21.342 seconds 123.65 fps ( 8.09 ms/f) 9.039 fps variability
2639 frames 21.164 seconds 124.69 fps ( 8.02 ms/f) 8.989 fps variability[/quote]

i know it's just 5 fps, but when i play some 12v12 match it drops hard.
i think it's because you enabled cl_new_impact_effects and didn't switch it off in maxperformance preset.
what is the reason of turning it on though? just curious.
986
#986
0 Frags +

just a question about r_rootlod, what does it do globally and which value is the most interesting to get the best performance out of it

just a question about r_rootlod, what does it do globally and which value is the most interesting to get the best performance out of it
987
#987
0 Frags +
Rotten_Mindhey there.
i just tried 6.3.0 b2, my fps seemed to be less than usual, i checked it.

-dxlevel 98 -novid -nojoy -nosteamcontroller -noff -softparticlesdefaultoff -reuse
1024x768
6.3.0 b2 maxperformance

2639 frames 21.963 seconds 120.16 fps ( 8.32 ms/f) 9.607 fps variability
2639 frames 21.925 seconds 120.36 fps ( 8.31 ms/f) 9.644 fps variability
2639 frames 21.969 seconds 120.13 fps ( 8.32 ms/f) 9.226 fps variability

6.2.1 maxperformance

2639 frames 21.342 seconds 123.65 fps ( 8.09 ms/f) 9.039 fps variability
2639 frames 21.164 seconds 124.69 fps ( 8.02 ms/f) 8.989 fps variability

i know it's just 5 fps, but when i play some 12v12 match it drops hard.
i think it's because you enabled cl_new_impact_effects and didn't switch it off in maxperformance preset.
what is the reason of turning it on though? just curious.

What's your graphics card?

Olghajust a question about r_rootlod, what does it do globally and which value is the most interesting to get the best performance out of it

It offsets the LOD used at first. You will get the most performance from r_rootlod 2.

[quote=Rotten_Mind]hey there.
i just tried 6.3.0 b2, my fps seemed to be less than usual, i checked it.

-dxlevel 98 -novid -nojoy -nosteamcontroller -noff -softparticlesdefaultoff -reuse
1024x768

[quote]6.3.0 b2 maxperformance

2639 frames 21.963 seconds 120.16 fps ( 8.32 ms/f) 9.607 fps variability
2639 frames 21.925 seconds 120.36 fps ( 8.31 ms/f) 9.644 fps variability
2639 frames 21.969 seconds 120.13 fps ( 8.32 ms/f) 9.226 fps variability

6.2.1 maxperformance

2639 frames 21.342 seconds 123.65 fps ( 8.09 ms/f) 9.039 fps variability
2639 frames 21.164 seconds 124.69 fps ( 8.02 ms/f) 8.989 fps variability[/quote]

i know it's just 5 fps, but when i play some 12v12 match it drops hard.
i think it's because you enabled cl_new_impact_effects and didn't switch it off in maxperformance preset.
what is the reason of turning it on though? just curious.[/quote]
What's your graphics card?

[quote=Olgha]just a question about r_rootlod, what does it do globally and which value is the most interesting to get the best performance out of it[/quote]
It offsets the LOD used at first. You will get the most performance from r_rootlod 2.
988
#988
0 Frags +
mastercomsWhat's your graphics card?

GeForce 940mx
i5-6200U 2.30 Ghz

[quote=mastercoms]What's your graphics card?[/quote]
GeForce 940mx
i5-6200U 2.30 Ghz
989
#989
3 Frags +
Rotten_MindGeForce 940mx
i5-6200U 2.30 Ghz

Ok, I've disabled it in the latest beta. My reasoning was that the new particle system was more optimized/maintained, but I guess that benefit is lost from the usage of higher quality particle effects.

6.3.0 beta3 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b3

[quote=Rotten_Mind]
GeForce 940mx
i5-6200U 2.30 Ghz[/quote]
Ok, I've disabled it in the latest beta. My reasoning was that the new particle system was more optimized/maintained, but I guess that benefit is lost from the usage of higher quality particle effects.

[quote][/quote]

6.3.0 beta3 https://github.com/mastercoms/mastercomfig/releases/tag/6.3.0-b3
990
#990
0 Frags +
mastercomsi fixed that buddy

yes, the problem seems to be fixed, thank you.
also, i just tried benchmarking on both dxlevel 95 and 98, and i actually got more fps on 98.
was it coincidence or 98 is more optimized?

[quote=mastercoms]i fixed that buddy[/quote]
yes, the problem seems to be fixed, thank you.
also, i just tried benchmarking on both dxlevel 95 and 98, and i actually got more fps on 98.
was it coincidence or 98 is more optimized?
1 ⋅⋅ 30 31 32 33 34 35 36 ⋅⋅ 58
Please sign in through STEAM to post a comment.