Upvote Upvoted 254 Downvote Downvoted
1 ⋅⋅ 24 25 26 27 28 29 30 ⋅⋅ 63
mastercomfig - fps/customization config
posted in Customization
781
#781
1 Frags +
mastercomsAnyarIf you know that people have been having issues with this (and others like -nops2b) I'd recommend noting that it CAN be bad instead of simply saying "FPS boost on weak GPUs" which makes it sound like it can help for old computers but won't affect others.-nosrgb already says the effects it has on lighting and colors.

I'm not aware of any problems -nops2b has besides thicker fog. Plus, for -nops2b it says "more frames on really old/bad GPUs" because it does only affect those, and can possibly make it worse for newer cards.

Let me restate it. -nosrgb says that it disables SRGB, which "limits variety of colors, brighter lighting, flatter colors". How does that translate into "invisible players, mostly invisible weapons", which is the issue I had?

Unless of course my No Hats mod somehow conflicts with disabling SRGB... hm...

mastercomsAnyarI have a really bad computer and that really helped my fps, but honestly who would use that? What's the point of good fps if it's at the cost of not being able to see enemy players?It's up to people to use it if they want to based on what it does. I just want to create more options for people and allow for greater customization and choice.

Even if it is No Hats mod, I genuinely don't understand why you think any reasonable human being would want invisible players for more fps in a first-person shooter game given what I had said. It's like saying "here's an option to destroy your gameplay, but hey, it makes you die more smoothly".

Oh and, also, for "m_limitedcapture_workaround 1 // Workaround for mouse capture issues introduced in Windows 10 build 1703", what mouse capture issues specifically is this for?

Thanks for the help.

[quote=mastercoms][quote=Anyar]
If you know that people have been having issues with this (and others like -nops2b) I'd recommend noting that it CAN be bad instead of simply saying "FPS boost on weak GPUs" which makes it sound like it can help for old computers but won't affect others.[/quote]
-nosrgb already says the effects it has on lighting and colors.

I'm not aware of any problems -nops2b has besides thicker fog. Plus, for -nops2b it says "more frames on really old/bad GPUs" because it does only affect those, and can possibly make it worse for newer cards.
[/quote]
Let me restate it. -nosrgb says that it disables SRGB, which "limits variety of colors, brighter lighting, flatter colors". How does that translate into "invisible players, mostly invisible weapons", which is the issue I had?

Unless of course my No Hats mod somehow conflicts with disabling SRGB... hm...

[quote=mastercoms][quote=Anyar]
I have a really bad computer and that really helped my fps, but honestly who would use that? What's the point of good fps if it's at the cost of not being able to see enemy players?
[/quote]
It's up to people to use it if they want to based on what it does. I just want to create more options for people and allow for greater customization and choice.
[/quote]
Even if it is No Hats mod, I genuinely don't understand why you think any reasonable human being would want invisible players for more fps in a first-person shooter game given what I had said. It's like saying "here's an option to destroy your gameplay, but hey, it makes you die more smoothly".

Oh and, also, for "m_limitedcapture_workaround 1 // Workaround for mouse capture issues introduced in Windows 10 build 1703", what mouse capture issues specifically is this for?

Thanks for the help.
782
#782
0 Frags +
Anyar

I understand the problems with it. But I feel like it can help those who literally can't play without it. Perhaps I can add a better warning to ir.

Windows 10 is known to skip getting mouse input randomly on some frames. This solves that issue.

[quote=Anyar][/quote]
I understand the problems with it. But I feel like it can help those who literally can't play without it. Perhaps I can add a better warning to ir.

Windows 10 is known to skip getting mouse input randomly on some frames. This solves that issue.
783
#783
0 Frags +

Hey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D

Hey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D
784
#784
0 Frags +
DrasticBinHey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D

What are your launch options, specs and OS?

[quote=DrasticBin]Hey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D[/quote]
What are your launch options, specs and OS?
785
#785
0 Frags +
mastercomsDrasticBinHey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :DWhat are your launch options, specs and OS?

My launch options are: -dxlevel 81 -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu

[quote=mastercoms][quote=DrasticBin]Hey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D[/quote]
What are your launch options, specs and OS?[/quote]
My launch options are: -dxlevel 81 -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu
786
#786
0 Frags +
DrasticBinmastercomsDrasticBinHey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :DWhat are your launch options, specs and OS?My launch options are: -dxlevel 81 -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu

I think DirectX 8.1 is your problem here. This config is designet for dx90+. Like mastercoms said, you can achive the same look as dx8 in dx9 with the right cvars.

Try setting it to dx9 and see if it crashes. Also when you run the -dxlevel you should then close the game and remove it because it is knows to causes crashes.

[quote=DrasticBin][quote=mastercoms][quote=DrasticBin]Hey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D[/quote]
What are your launch options, specs and OS?[/quote]
My launch options are: [b]-dxlevel 81[/b] -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu[/quote]
I think DirectX 8.1 is your problem here. This config is designet for dx90+. Like mastercoms said, you can achive the same look as dx8 in dx9 with the right cvars.

Try setting it to dx9 and see if it crashes. Also when you run the -dxlevel you should then close the game and remove it because it is knows to causes crashes.
787
#787
0 Frags +
TriRIKDrasticBinmastercomsDrasticBinHey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :DWhat are your launch options, specs and OS?My launch options are: -dxlevel 81 -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu
I think DirectX 8.1 is your problem here. This config is designet for dx90+. Like mastercoms said, you can achive the same look as dx8 in dx9 with the right cvars.

Try setting it to dx9 and see if it crashes. Also when you run the -dxlevel you should then close the game and remove it because it is knows to causes crashes.

ok ill try it

[quote=TriRIK][quote=DrasticBin][quote=mastercoms][quote=DrasticBin]Hey! mastercoms, so i've been using this comfig and i am getting crashes with the comp.cfg and the maxperformance.cfg i dont really know what is the problem of this but if you know please answer, Thanks :D[/quote]
What are your launch options, specs and OS?[/quote]
My launch options are: [b]-dxlevel 81[/b] -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu[/quote]
I think DirectX 8.1 is your problem here. This config is designet for dx90+. Like mastercoms said, you can achive the same look as dx8 in dx9 with the right cvars.

Try setting it to dx9 and see if it crashes. Also when you run the -dxlevel you should then close the game and remove it because it is knows to causes crashes.[/quote]

ok ill try it
788
#788
0 Frags +

Soooo I just installed this config and I'm having a few visual glitches which I haven't seen mentioned in the github, mainly the magazine for the pocket pistol stretching and weird light effects on the weapons, I'm not sure how am I supposed to fix this

Soooo I just installed this config and I'm having a few visual glitches which I haven't seen mentioned in the github, mainly the magazine for the pocket pistol stretching and weird light effects on the weapons, I'm not sure how am I supposed to fix this
789
#789
0 Frags +
DrasticBinMy launch options are: -dxlevel 81 -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu

-noipx - This doesn't exist in the Source Engine
-heapsize 1048576 - This doesn't exist either

-refresh 60 - Only set this higher than 60 if you need to

-w 800 -h 600 - Set resolution in game

+mat_forcehardwaresync 0 - Don't set this, it causes GPU desync

+map_background preload_room - Preloading isn't needed anymore and causes performance issues and instability

-noborder -windowed - I would recommend setting fullscreen in game

BirdSoooo I just installed this config and I'm having a few visual glitches which I haven't seen mentioned in the github, mainly the magazine for the pocket pistol stretching and weird light effects on the weapons, I'm not sure how am I supposed to fix this

What preset are you using?

I haven't heard of the pocket pistol mag stretching before, nor do I believe it is an issue with the config.

[quote=DrasticBin]
My launch options are: -dxlevel 81 -noipx -novid -nojoy -noborder -refresh 60 -w 800 -h 600 +mat_forcehardwaresync 0 -useforcedmparms -noforcemaccel -noforcemspd -heapsize 1048576 -windowed +map_background preload_room -high -nohltv (This is what you recomended in the autoexec) My specs are : Windows 10 Intel HD Graphics, Intel Pentuim core

The preset im using is the maxperformance and the addon igpu[/quote]
-noipx - This doesn't exist in the Source Engine
-heapsize 1048576 - This doesn't exist either

-refresh 60 - Only set this higher than 60 if you need to

-w 800 -h 600 - Set resolution in game

+mat_forcehardwaresync 0 - Don't set this, it causes GPU desync

+map_background preload_room - Preloading isn't needed anymore and causes performance issues and instability

-noborder -windowed - I would recommend setting fullscreen in game

[quote=Bird]Soooo I just installed this config and I'm having a few visual glitches which I haven't seen mentioned in the github, mainly the magazine for the pocket pistol stretching and weird light effects on the weapons, I'm not sure how am I supposed to fix this[/quote]
What preset are you using?

I haven't heard of the pocket pistol mag stretching before, nor do I believe it is an issue with the config.
790
#790
0 Frags +
mastercomsBirdSoooo I just installed this config and I'm having a few visual glitches which I haven't seen mentioned in the github, mainly the magazine for the pocket pistol stretching and weird light effects on the weapons, I'm not sure how am I supposed to fix thisWhat preset are you using?

I haven't heard of the pocket pistol mag stretching before, nor do I believe it is an issue with the config.

Not sure what you mean by presets but I guess I'm using the default one, I haven't bothered changing anything in this config

[quote=mastercoms]
[quote=Bird]Soooo I just installed this config and I'm having a few visual glitches which I haven't seen mentioned in the github, mainly the magazine for the pocket pistol stretching and weird light effects on the weapons, I'm not sure how am I supposed to fix this[/quote]
What preset are you using?

I haven't heard of the pocket pistol mag stretching before, nor do I believe it is an issue with the config.[/quote]

Not sure what you mean by presets but I guess I'm using the default one, I haven't bothered changing anything in this config
791
#791
0 Frags +
BirdNot sure what you mean by presets but I guess I'm using the default one, I haven't bothered changing anything in this config

Ok, r_worldlightmin 0.0002.

Also, would it be possible to get a screenshot of the mag stretching?

[quote=Bird]
Not sure what you mean by presets but I guess I'm using the default one, I haven't bothered changing anything in this config[/quote]
Ok, r_worldlightmin 0.0002.

Also, would it be possible to get a screenshot of the mag stretching?
792
#792
0 Frags +
mastercomsBirdNot sure what you mean by presets but I guess I'm using the default one, I haven't bothered changing anything in this configOk, r_worldlightmin 0.0002.

Also, would it be possible to get a screenshot of the mag stretching?

I actually think the mag stretching has been there all the time I just never noticed it https://i.imgur.com/vrcsQjY.jpg

also, after using r_worldlightmin 0.0002 my game crashes each and every single time when I try to join a server, valve or not

EDIT: I fixed it by doing a complete reset of tf2, I will just show the lightning error I have
Example 1 https://i.imgur.com/hsOWp0M.jpg
Example 2 https://i.imgur.com/6cSJwiF.jpg

[quote=mastercoms][quote=Bird]
Not sure what you mean by presets but I guess I'm using the default one, I haven't bothered changing anything in this config[/quote]
Ok, r_worldlightmin 0.0002.

Also, would it be possible to get a screenshot of the mag stretching?[/quote]

I actually think the mag stretching has been there all the time I just never noticed it https://i.imgur.com/vrcsQjY.jpg

also, after using r_worldlightmin 0.0002 my game crashes each and every single time when I try to join a server, valve or not

EDIT: I fixed it by doing a complete reset of tf2, I will just show the lightning error I have
Example 1 https://i.imgur.com/hsOWp0M.jpg
Example 2 https://i.imgur.com/6cSJwiF.jpg
793
#793
0 Frags +
mastercomsAnyarI understand the problems with it. But I feel like it can help those who literally can't play without it. Perhaps I can add a better warning to ir.

Windows 10 is known to skip getting mouse input randomly on some frames. This solves that issue.

Can't play without it, can't play with it. 10/10 command.

Thanks, I'll definitely be trying out the Win10 workaround (even though I haven't really noticed much wrong with my mouse, maybe I got used to it?).

[quote=mastercoms][quote=Anyar][/quote]
I understand the problems with it. But I feel like it can help those who literally can't play without it. Perhaps I can add a better warning to ir.

Windows 10 is known to skip getting mouse input randomly on some frames. This solves that issue.[/quote]
Can't play without it, can't play with it. 10/10 command.

Thanks, I'll definitely be trying out the Win10 workaround (even though I haven't really noticed much wrong with my mouse, maybe I got used to it?).
794
#794
0 Frags +
BirdEDIT: I fixed it by doing a complete reset of tf2, I will just show the lightning error I have
Example 1 https://i.imgur.com/hsOWp0M.jpg
Example 2 https://i.imgur.com/6cSJwiF.jpg

Do you have Clean TF2 installed on your custom folder? cause if so, that's it
Specifically the "unlit" VPKs
They remove the shadows of specific things

[quote=Bird]
EDIT: I fixed it by doing a complete reset of tf2, I will just show the lightning error I have
Example 1 https://i.imgur.com/hsOWp0M.jpg
Example 2 https://i.imgur.com/6cSJwiF.jpg[/quote]

Do you have Clean TF2 installed on your custom folder? cause if so, that's it
Specifically the "unlit" VPKs
They remove the shadows of specific things
795
#795
0 Frags +
SiiLVERBirdEDIT: I fixed it by doing a complete reset of tf2, I will just show the lightning error I have
Example 1 https://i.imgur.com/hsOWp0M.jpg
Example 2 https://i.imgur.com/6cSJwiF.jpg

Do you have Clean TF2 installed on your custom folder? cause if so, that's it
Specifically the "unlit" VPKs
They remove the shadows of specific things

I did a clean the way the instructions said then I placed my hitsounds and hud back in the custom folder

[quote=SiiLVER][quote=Bird]
EDIT: I fixed it by doing a complete reset of tf2, I will just show the lightning error I have
Example 1 https://i.imgur.com/hsOWp0M.jpg
Example 2 https://i.imgur.com/6cSJwiF.jpg[/quote]

Do you have Clean TF2 installed on your custom folder? cause if so, that's it
Specifically the "unlit" VPKs
They remove the shadows of specific things[/quote]

I did a clean the way the instructions said then I placed my hitsounds and hud back in the custom folder
796
#796
0 Frags +

Earlier today I had a power outage, I am not sure what caused it. The power eventually turned back on about 20 minutes later, and I had to restart my PC since I had it on during the time of the outage. I loaded up TF2, and noticed the valve vid was playing. Eventually I noticed all my custom files were gone, along with the launch options with every game. Any idea why this happened? I can't find the files anywhere.

Earlier today I had a power outage, I am not sure what caused it. The power eventually turned back on about 20 minutes later, and I had to restart my PC since I had it on during the time of the outage. I loaded up TF2, and noticed the valve vid was playing. Eventually I noticed all my custom files were gone, along with the launch options with every game. Any idea why this happened? I can't find the files anywhere.
797
#797
0 Frags +
maniacalEarlier today I had a power outage, I am not sure what caused it. The power eventually turned back on about 20 minutes later, and I had to restart my PC since I had it on during the time of the outage. I loaded up TF2, and noticed the valve vid was playing. Eventually I noticed all my custom files were gone, along with the launch options with every game. Any idea why this happened? I can't find the files anywhere.

R.I.P. I once force-shutdown my computer while TF2 was frozen (or my computer crashed? don't remember exactly) and when I came back my launch options were gone as well.

Likely related to suddenly crashing in-game. I've force-shutdown my computer manually many other times while TF2 was frozen but it didn't happen again. Best advice I know... keep backups, be careful.

[quote=maniacal]Earlier today I had a power outage, I am not sure what caused it. The power eventually turned back on about 20 minutes later, and I had to restart my PC since I had it on during the time of the outage. I loaded up TF2, and noticed the valve vid was playing. Eventually I noticed all my custom files were gone, along with the launch options with every game. Any idea why this happened? I can't find the files anywhere.[/quote]
R.I.P. I once force-shutdown my computer while TF2 was frozen (or my computer crashed? don't remember exactly) and when I came back my launch options were gone as well.

Likely related to suddenly crashing in-game. I've force-shutdown my computer manually many other times while TF2 was frozen but it didn't happen again. Best advice I know... keep backups, be careful.
798
#798
0 Frags +

Is there any difference between -dxlevel 90 and -dxlevel 91 ? the latter isnt listed as a different mode
also im a bit triggered that the -dxlevel options arent listed in order in autoexec.cfg, pls change

Is there any difference between -dxlevel 90 and -dxlevel 91 ? the latter isnt listed as a different mode
also im a bit triggered that the -dxlevel options arent listed in order in autoexec.cfg, [url=https://pastebin.com/Yt3se0dz]pls change[/url]
799
#799
4 Frags +
sageIs there any difference between -dxlevel 90 and -dxlevel 91 ? the latter isnt listed as a different mode
also im a bit triggered that the -dxlevel options arent listed in order in autoexec.cfg, pls change

I thought dx91 did not exist

[quote=sage]Is there any difference between -dxlevel 90 and -dxlevel 91 ? the latter isnt listed as a different mode
also im a bit triggered that the -dxlevel options arent listed in order in autoexec.cfg, [url=https://pastebin.com/Yt3se0dz]pls change[/url][/quote]
I thought dx91 did not exist
800
#800
0 Frags +

Updated your cfg recently, since then I sometimes crash when using matchmaking (casual and competitive), this is the console output before I crash:

Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [I:0:0] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
[PartyClient] Leaving queue
Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [A:1:3293957127:9342] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
Connecting to 146.66.153.74:27017
Updated your cfg recently, since then I sometimes crash when using matchmaking (casual and competitive), this is the console output before I crash:

[code]Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [I:0:0] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
[PartyClient] Leaving queue
Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [A:1:3293957127:9342] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
Connecting to 146.66.153.74:27017[/code]
801
#801
0 Frags +
ScrambledUpdated your cfg recently, since then I sometimes crash when using matchmaking (casual and competitive), this is the console output before I crash:
Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [I:0:0] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
[PartyClient] Leaving queue
Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [A:1:3293957127:9342] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
Connecting to 146.66.153.74:27017

Do you remember what version you were on before?

[quote=Scrambled]Updated your cfg recently, since then I sometimes crash when using matchmaking (casual and competitive), this is the console output before I crash:

[code]Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [I:0:0] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
[PartyClient] Leaving queue
Lobby received with a differing steamID. Lobby's: [A:1:3293957127:9342] CurrentlyAssigned: [I:0:0] ConnectedToMatchServer: 0 HasLobby: 1 AssignedMatchEnded: 0
Connecting to 146.66.153.74:27017[/code][/quote]
Do you remember what version you were on before?
802
#802
0 Frags +
mastercoms

Sorry I don't, it was post version 5 anyway.

It might be just coincidence that I updated the cfg. It is pretty inconsistent when it happens, however when it does I can't rejoin the same game or it happens again, preloading maps locally doesn't work.

[quote=mastercoms][/quote]
Sorry I don't, it was post version 5 anyway.

It might be just coincidence that I updated the cfg. It is pretty inconsistent when it happens, however when it does I can't rejoin the same game or it happens again, preloading maps locally doesn't work.
803
#803
0 Frags +

I know Linux is probably unsupported by this config, but it works alright, however I have a problem of non-stock mediguns being invisible in third person most of the time. Any idea what is causing that?

I know Linux is probably unsupported by this config, but it works alright, however I have a problem of non-stock mediguns being invisible in third person most of the time. Any idea what is causing that?
804
#804
0 Frags +
DashieGasaiI know Linux is probably unsupported by this config, but it works alright, however I have a problem of non-stock mediguns being invisible in third person most of the time. Any idea what is causing that?

Linux isn't unsupported. The config even has Linux specific cvars that don't exist on Windows. I also mainly use Linux myself.

Not sure what would be causing that issue. What preset are you using?

[quote=DashieGasai]I know Linux is probably unsupported by this config, but it works alright, however I have a problem of non-stock mediguns being invisible in third person most of the time. Any idea what is causing that?[/quote]
Linux isn't unsupported. The config even has Linux specific cvars that don't exist on Windows. I also mainly use Linux myself.

Not sure what would be causing that issue. What preset are you using?
805
#805
0 Frags +

Someone might have already answered this but:
All my keys are getting unbinded when I use the config sometimes.
Edit: nvm it was only when I was in single player.

Someone might have already answered this but:
All my keys are getting unbinded when I use the config sometimes.
Edit: nvm it was only when I was in single player.
806
#806
0 Frags +
mastercomsPro_Axe_GamingI got some benchmarks for Comanglia's config vs mastercomfig:
Resolution 1024x768, 4:3 aspect ratio
CPU: i3-6006U
GPU: Intel HD 520

mastercomfig, dxlevel 9.0
2639 frames 34.090 seconds 77.41 fps (12.92 ms/f) 6.579 fps variability

mastercomfig, dxlevel 9.1
2639 frames 33.606 seconds 78.53 fps (12.73 ms/f) 6.422 fps variability

Comanglia's Config, delevel 9.0
2639 frames 34.357 seconds 76.81 fps (13.02 ms/f) 6.497 fps variability

Comanglia's Config, dxlevel 9.1
2639 frames 33.796 seconds 78.09 fps (12.81 ms/f) 6.524 fps variability

So my experience is that the difference is negligible, but it does seem to help performance when I'm recording ingame.
Are you using the igpu addon? Also, what preset are you using?

Yea I'm using the igpu addon. I'm using the competitive setting.
I'm going to re-run some benchmarks because I think the benchmarks I ran before aren't quite right.

[quote=mastercoms][quote=Pro_Axe_Gaming]I got some benchmarks for Comanglia's config vs mastercomfig:
Resolution 1024x768, 4:3 aspect ratio
CPU: i3-6006U
GPU: Intel HD 520

mastercomfig, dxlevel 9.0
2639 frames 34.090 seconds 77.41 fps (12.92 ms/f) 6.579 fps variability

mastercomfig, dxlevel 9.1
2639 frames 33.606 seconds 78.53 fps (12.73 ms/f) 6.422 fps variability

Comanglia's Config, delevel 9.0
2639 frames 34.357 seconds 76.81 fps (13.02 ms/f) 6.497 fps variability

Comanglia's Config, dxlevel 9.1
2639 frames 33.796 seconds 78.09 fps (12.81 ms/f) 6.524 fps variability

So my experience is that the difference is negligible, but it does seem to help performance when I'm recording ingame.[/quote]
Are you using the igpu addon? Also, what preset are you using?[/quote]
Yea I'm using the igpu addon. I'm using the competitive setting.
I'm going to re-run some benchmarks because I think the benchmarks I ran before aren't quite right.
807
#807
1 Frags +
Asi4nSomeone might have already answered this but:
All my keys are getting unbinded when I use the config sometimes.
Edit: nvm it was only when I was in single player.

Are you remembering to set host_thread_mode 0 when in local matches?

[quote=Asi4n]Someone might have already answered this but:
All my keys are getting unbinded when I use the config sometimes.
Edit: nvm it was only when I was in single player.[/quote]
Are you remembering to set host_thread_mode 0 when in local matches?
808
#808
0 Frags +

How can I turn on the disguise animation for Spy? I looked through the config and don't see any commands related to enabling or disabling it.

How can I turn on the disguise animation for Spy? I looked through the config and don't see any commands related to enabling or disabling it.
809
#809
0 Frags +

So what's with the net_splitrate commands? I've read they're only for server-side and useless for clients. And is it tied to the rate command, as they're both the same in your cfgs.

So what's with the net_splitrate commands? I've read they're only for server-side and useless for clients. And is it tied to the rate command, as they're both the same in your cfgs.
810
#810
0 Frags +
mastercomsLinux isn't unsupported. The config even has Linux specific cvars that don't exist on Windows. I also mainly use Linux myself.

Not sure what would be causing that issue. What preset are you using?

Awesome! I am using default 5.1.3 config on Nvidia 384.90 drivers.

[quote=mastercoms]
Linux isn't unsupported. The config even has Linux specific cvars that don't exist on Windows. I also mainly use Linux myself.

Not sure what would be causing that issue. What preset are you using?[/quote]

Awesome! I am using default 5.1.3 config on Nvidia 384.90 drivers.
1 ⋅⋅ 24 25 26 27 28 29 30 ⋅⋅ 63
Please sign in through STEAM to post a comment.