Tsunami
Account Details
SteamID64 76561198201028689
SteamID3 [U:1:240762961]
SteamID32 STEAM_0:1:120381480
Country United Kingdom
Signed Up June 25, 2016
Last Posted September 18, 2016 at 6:36 PM
Posts 12 (0 per day)
Game Settings
In-game Sensitivity
Windows Sensitivity
Raw Input  
DPI
 
Resolution
 
Refresh Rate
 
Hardware Peripherals
Mouse  
Keyboard  
Mousepad  
Headphones  
Monitor  
#271 yttrium's competitive viewmodels in Customization
yttriumoh I think I just realized what it might be
sv_allow_point_servercommand always

try putting that in your autoexec before the map load command

Thats on the 17th line. Rip guess ill have to stick with scripts that break often :(

Anyways thanks for the help :)

posted about 3 years ago
#269 yttrium's competitive viewmodels in Customization

Still doesn't work rip.

posted about 3 years ago
#267 yttrium's competitive viewmodels in Customization

Can someone just explain to me quick how to get this working again.

I've tried to follow carn's method.

Do these screenshots look right?

http://imgur.com/a/xOYNn

posted about 3 years ago
#142 yttrium's competitive viewmodels in Customization

I now see how it works very clever http://imgur.com/a/YMIRw

posted about 3 years ago
#1 Hud not working in Customization

Ok basically i got a new pc and none of the tf2 huds work (they have info.vdf in them) but on my old laptop all huds work fine.

The only difference between my new pc and laptop is that my pc has better specs (obvs) and is running linux mint 18 rather than 17.3(what my laptop is running)

Does anyone have any ideas to help me?

Comment below :)

posted about 3 years ago
#6 Custom Hud's not working (not even one) in Customization
tigid-info.vdf

Nope not that all huds have been updated for that cause

posted about 3 years ago
#1 Shite FPS after MYM Update in Q/A Help

Basically I have gotten a new pc (A10 7700k cpu with the intergrated r7 gpu) from benchmarks i should be getting over 70fps on high, yet I am barely 30fps on low and since cfg don't work anymore I don't know what to do :(

HELP PLZ

posted about 3 years ago
#3 Custom Hud's not working (not even one) in Customization
STOGEwhich hud(s) have you tried so far?

Every hud that is compatible on linux: Toonhud,voidhud,7hud pretty much everything on huds.tf

posted about 3 years ago
#1 Custom Hud's not working (not even one) in Customization

Basically I've gotten a new pc (a10 7700k + r9 280x) but no custom huds work. I am using linux mint 18(basically a skin of ubuntu). The weird thing is that my old pc worked when using custom huds. Yes I am installing them in steam/steam/steamapps/common/teamfortress2/tf/custom

Help meh,

posted about 3 years ago
#3 Player model problem with BW Hud in Customization
janedoedo you have a hudplayerclass file

Yup

posted about 3 years ago
#1 Player model problem with BW Hud in Customization

Basically rather than me having the playermodel that is meant to be in the hud(this) it reverts itself to the stock playermodel (this)

If any of you guys have any fixes for my problem please post below :D

posted about 3 years ago
#1 Problem with custom HUD player models. in Customization

I have a problem with custom player models. Basically rather than being the player model it should be it reverts to stock. I am running Linux and no it is not that I have been trying to run windows huds on Linux. I have only found one hud that works (7hud). I have tried many different huds and have found the same problem . Tried toonhud, eve HUD, flame HUD, rayshud and many more. I'm not sure weather it is the huds or that something is wrong with my game files. Danke for your time and leave some replies below :-D

posted about 3 years ago