Adje
Account Details
SteamID64 76561198072250111
SteamID3 [U:1:111984383]
SteamID32 STEAM_0:1:55992191
Country Belgium
Signed Up September 18, 2016
Last Posted February 5, 2020 at 5:26 PM
Posts 77 (0.1 per day)
Game Settings
In-game Sensitivity 2.90
Windows Sensitivity 6/11
Raw Input 1
DPI
400
Resolution
1920x1080
Refresh Rate
240hz
Hardware Peripherals
Mouse Logitech G Pro Wireless
Keyboard Wooting One
Mousepad SteelSeries QcK XL
Headphones Audio Technica ATH-M50X
Monitor LG 27GK750F
1 2 3 4 5 6
#38 Item Name Thread in TF2 General Discussion

https://i.imgur.com/OJ35uWW.png

posted about a year ago
#1134 mastercomfig - fps/customization config in Customization

After updating to 6.5.0-b7 my class-specific configs in tf/cfg stopped working. Tried out 6.5.0-b6 right after and still had the issue. They started working again once I went down to 6.5.0-b5. (maxperformance btw)

EDIT: never mind, I did not read the changelog on b6. For anyone else having the same problem:

changelogClass configs added to do occasional memory optimizations while in game. If you have class configs, rename them to add _c to the name. For example heavyweapons_c.cfg.
posted about a year ago
#1069 I've updated some huds in Customization

The dominations label on bx-m0rehud's scoreboard seems a bit bugged.
https://i.imgur.com/ho2LhVl.jpg

Also thank you for updating all of these HUDs, you are a legend

posted about 2 years ago
#5265 stream highlights in Videos

https://clips.twitch.tv/BoxyHeartlessMoonHoneyBadger

posted about 2 years ago
#50 guitar solos in Off Topic

Pink Floyd - Echoes
Funkadelic - Good Thoughts, Bad Thoughts

posted about 2 years ago
#31 Current gameplay-related bugs list in TF2 General Discussion

https://clips.twitch.tv/ExquisiteRenownedCasetteBrokeBack

Pyro can use the second Thermal Thruster charge in mid-air under certain circumstances

posted about 2 years ago
#28 Most drops ever seen in a match/scrim/pug? in TF2 General Discussion

http://logs.tf/1811672

posted about 2 years ago
#1 Can't connect to casual servers in Q/A Help

This started a few days ago and I'm not sure what's causing it, but basically whenever I'm queuing for casual it sometimes puts me in a server but then it fails to connect. It happens at random, at times I can join casual just fine and sometimes the connection fails after four retries (and still tries to put me in the server despite that). I'm not really noticing a consistent trend to it.

https://puu.sh/yrBk6.jpg

I'm not having this issue with community/match/comp servers, just casual.

I use Comanglia's config. I don't think the config is the problem though, I've been using it for a really long time now.

Any ideas as to what might be causing this?

posted about 2 years ago
#2 Console bugs in Customization

I'm having the same problem. I can open the console but I can't type anything/close it. Occassionally I'm able to write something when I click the console button on the main menu while the console is already open, though. Not sure why.

posted about 2 years ago
#30 Stupid things that worked in TF2 General Discussion

https://www.youtube.com/watch?v=GEebsJshCVw

posted about 2 years ago
#4670 HUD editing: short questions, quick answers in Customization

Not sure if this belongs here but worth a shot, the idea just crossed my mind.

I have some STVs lying around and I forgot to record the first person demo. In this thread Beater said something about theoretically being able to make the spectator HUD look like a first person POV demo, the only problem being that it's not possible to display ammo, damage numbers etc while spectating from STV.

At i61 however you were able to see the ammo of every player on the HUD. Does anyone have any idea how this works? I'm assuming it's a plugin of some sort but I'm still curious if it would be do-able to make something like this. Hopefully this poor Photoshop edit does a decent job of showing what I mean.

posted about 2 years ago
#332 mastercomfig - fps/customization config in Customization
mastercomsmegaboyAlso, I have a problem that has to do with this config and joining other community servers that get stuck on parsing gaming info and never retrieves info from the server or getting any further into loading. Just stays there with 3 bars on parsing game info. Any suggestions on how to fix this?Is it just skial servers that have this issue, or all community servers? I've heard from some people it only happens on skial servers. I still don't have a clue what causes this, but you could try removing -reuse -usetcp from launch options. I'll try to look into it more. Does it happen when you do use -default, with no other launch options as well?

I had the same problem with Feliks' config when connecting to Skial servers. The culprit turned out to be net_queued_packet_thread 581304, setting it back to the default (1) allowed me to join Skial again.

posted about 2 years ago
#6 Any good tips for aiming vs Scout with shotgun? in Q/A Help

https://www.youtube.com/watch?v=SlCRfTmBSGs

posted about 2 years ago
#8 Whats this command? in Q/A Help

http://www.teamfortress.tv/41302/lod-settings-causes-input-lag

There was a thread about this a week ago and people who used it said it was fine, so I'm a bit confused. Does it add input lag, yes or no?

posted about 2 years ago
#5 Game microstutters when healing people in Q/A Help

I haven't updated my drivers in a while. I updated them now and apparently there were updates, but it didn't fix my issue.

The only program I recall updating is Process Lasso. I just tried to launch the game while having it closed and without the core engine running in the background. No results.

I also did the Windows 10 Creators Update about a week ago. However, the problem only started occurring since yesterday so I'm not sure if that has anything to do with my problem.

posted about 2 years ago
1 2 3 4 5 6