HB
Account Details
SteamID64 76561198043973643
SteamID3 [U:1:83707915]
SteamID32 STEAM_0:1:41853957
Country Belgium
Signed Up September 26, 2015
Last Posted January 18, 2017 at 11:54 PM
Posts 6 (0 per day)
Game Settings
In-game Sensitivity
Windows Sensitivity
Raw Input  
DPI
 
Resolution
 
Refresh Rate
 
Hardware Peripherals
Mouse  
Keyboard  
Mousepad  
Headphones  
Monitor  
#105 Esports Arena Rewind announced in News
KevmeisterIs there a known start time?

Their site says 10 am.

posted about 4 years ago
#233 best pub quotes in TF2 General Discussion

(TEAM) Luxz : I might not be your best heal target, haven’t played in like 1.5 years.
(TEAM) sdfg.jksdlhugkjsdlhnxsdlbht : just close your eyes and imagine you’re Breivik

posted about 4 years ago
#7 small things in TF2 General Discussion

the game still has a ton of bugs that should have been fixed a long time ago. There is a guy who listed them all in one pastebin document. http://pastebin.com/ZNrBZY6e

posted about 4 years ago
#5 Need help with an 'under water' sound glitch. in Q/A Help

hey icy, there are my dingaling settings. Deleting my cache files only fixed the bug for 2 - 3 days and deleting them again now doesn't work anymore :|

tf_dingaling_pitchmindmg "100"
tf_dingaling_pitchmaxdmg "100"

@ pazer: i don't know a lot about deleting this software, so i don't know...

posted about 5 years ago
#3 Need help with an 'under water' sound glitch. in Q/A Help

I think I have found a fix for this problem. I tried deleting all my sound cache files again. Not only those found in the folder listed above, but also all the sound cache files found in the 'custom' folder. It seems like this works, I no longer have the glitch.

posted about 6 years ago
#1 Need help with an 'under water' sound glitch. in Q/A Help

Hey everyone. Ever since i bought my new laptop in February of this year, I have been having a weird sound glitch whenever I play TF2. So far it's only happening when tf2 or gmod is open so I'm guessing it has something to do with the source engine or my new pc? Every 5 seconds or so my sound changes like it's coming from under water. Everything sounds blurry for 2-3 seconds. It affects my tf2 sound as well as my music in the background. I have encoutered 2 or 3 people with the same problem, but their fix didn't seem to solve it for me. I'm really desperate for a solution, I have 1700h in TF2 (of which about 500 hours with the bug) but I don't want to continue playing with this problem because it's soooo annoying...

What I have already tried:

  • changing
    dsp_enhance_stereo 0 
    to
    dsp_enhance_stereo 1
  • bind snd_restart to a certain button. However, this only gives clear sound for like 10 seconds. People have suggested binding it to w, but my game stutters a bit when i press the certain button, so that's not an option.
  • reinstalled the game 2 or 3 times over the past couple of months
  • verified integrity of game cache plenty of times in steam
  • different headphones
  • Changing my 'sound quality' in the TF2 in-game settings
  • deleting my sound cache located in C:/Program Files (x86)/Steam/steamapps/common/Team Fortress 2/tf/sound
  • 'fix sound problems' in the windows sound settings.

I used Chris' maxframes config the first 5 months, but in August I started using Comanglia's config. This didn't affect the glitch in any way. Switching from windows 8.1 to windows 10 home also didn't fix it.

My Toshiba laptop uses Conexant Smartaudio HD software. The other specs are:

  • Processor: Intel Core i7-4510U CPU @ 2.00 GHz 2.60 GHz
  • RAM: 8,00 GB
  • 64 bits

Here's a post on reddit from some other guy with the same problem but he doesn't remember how he fixed it. He also posted a to show how the glitch sounds like. My bug isn't as bad as his, but it's still more than mildly frustrating.

I really hope someone can help me.

https://www.youtube.com/watch?v=SgA1m7QpszQ

posted about 6 years ago