rot
Account Details
SteamID64 76561198058154508
SteamID3 [U:1:97888780]
SteamID32 STEAM_0:0:48944390
Country Sweden
Signed Up February 28, 2013
Last Posted December 23, 2019 at 3:35 PM
Posts 23 (0 per day)
Game Settings
In-game Sensitivity
Windows Sensitivity
Raw Input 1
DPI
 
Resolution
1280x720
Refresh Rate
30
Hardware Peripherals
Mouse  
Keyboard  
Mousepad  
Headphones  
Monitor  
1 2
#32 girl advice in Off Topic

https://i.imgur.com/II2d3Yt.png

posted 5 months ago
#1 name Change buds please in Requests

yo i'd want to change my name to rot as i havent used this nick for 6 years ........ thanks in advance

posted about a year ago
#239 I've updated some huds in Customization
trigger_I've updated few of the hud so you can use it for now without any major issues after the MTM update.

Broesel
Garm3n QL
Hudas Iscariote
m0rehud Black
PVHUD
yaya Hud

scoreboard and notifications broken on garm3n ql

posted about 3 years ago
#7 High ping on some servers that used to be fine in Q/A Help
rezgarDo you have ComHem?

I'm having the same kind of issues as you have and this issue is a lot bigger in another game (world of warships) where everyone in sweden using comhem has the exact same issue (high ping, package loss). My ping issues started a few days ago.

Oh yeah I have ComHem actually. Seems like they never can do anything right.

posted about 4 years ago
#5 High ping on some servers that used to be fine in Q/A Help

Aight thanks a ton comrade, will try contacting my ISP tomorrow

posted about 4 years ago
#3 High ping on some servers that used to be fine in Q/A Help

I'm not talking about ping spikes, I'm talking about constant 150 ping, as if that that french server I'm playing on was located on east coast NA. If no one has a clue about why this is, does anyone at least know what interp settings I should use with that kind of connection, as it so far has affected pretty much every comp server I've been on?

posted about 4 years ago
#1 High ping on some servers that used to be fine in Q/A Help

Tried to search for this issue all over the web but couldn't find anything about it. This past week I've been experiencing terrible ping (>130) to servers that i usually had <40 on. I know that you want to write "stop torrenting porn lol your internet prob is shit", but the catch is the fact that this only happens to about 1 in 4 servers.
So let's say that skial server i play on every now and then gives me a connection of >130 ping (when it used to give around 40), but another server that i used to have 50 ping on still gives me 50.
Is this a problem with my ISP or is there anything I could to to my computer that might help? I have 100/10 fiber connection.

posted about 4 years ago
#1894 HUD editing: short questions, quick answers in Customization

http://i.imgur.com/Mo7PBeW.jpg

the score/streak/ping panels are all fucked up, could anyone help me with this?

posted about 4 years ago
#3 minHUD beta in Customization

wow, looks great

posted about 5 years ago
#4 longboarding in Off Topic

longboard is the wrongboard

posted about 5 years ago
#66 9/10/14 update in TF2 General Discussion

i can't join a game without crashing before the map loads (while connecting that is). i removed p-rec already, i still get particle error spam in the console then the game just dies

posted about 5 years ago
#55 TF2HUDS.net in Customization

This is amazing man, can't wait to see this grow

posted about 6 years ago
#371 post your desktop in Off Topic

http://i.imgur.com/NWmTeJ4.jpg

posted about 6 years ago
#177 TF.TV CS:GO GROUP in CSGO General Discussion

I'm up for some CS:GO :)

posted about 6 years ago
#102 most played map in TF2 General Discussion

plr_hightower - 1093
oh wow

I have 1500 hours of tf2.

posted about 6 years ago
1 2