Upvote Upvoted 1 Downvote Downvoted
Game crashes right when i pick a class.
1
#1
0 Frags +

"getting a dynamic mesh without resolving the previous one"

Help mee

"getting a dynamic mesh without resolving the previous one"

Help mee
2
#2
1 Frags +

uninstall custom hud, try again

uninstall custom hud, try again
3
#3
-8 Frags +

cl_fix_my_game_please

cl_fix_my_game_please
4
#4
1 Frags +

If you have anything in class configs, get rid of it (make a backup i suppose).

Those configs are executed when you change classes.

If you have anything in class configs, get rid of it (make a backup i suppose).

Those configs are executed when you change classes.
5
#5
0 Frags +

check to make sure that your config doesn't have "quit" in any of the class cfgs?

check to make sure that your config doesn't have "quit" in any of the class cfgs?
6
#6
0 Frags +

I know this is kind of an old thread but I also need help with this.
I get the same error message when taunting with the demo/heavy while r_rootlod/r_lod are set to 0 or 1. Taunting with other classes, or setting the lod parameters to 2 just work fine. However I want to use 1 and have no idea how to solve this problem.

EDIT: Never mind, it seems setting studio_queue_mode to 1 solved it

I know this is kind of an old thread but I also need help with this.
I get the same error message when taunting with the demo/heavy while r_rootlod/r_lod are set to 0 or 1. Taunting with other classes, or setting the lod parameters to 2 just work fine. However I want to use 1 and have no idea how to solve this problem.

EDIT: Never mind, it seems setting studio_queue_mode to 1 solved it
7
#7
-1 Frags +

http://teamfortress.tv/forum/thread/9859/1#post-146428

http://teamfortress.tv/forum/thread/9859/1#post-146428
Please sign in through STEAM to post a comment.